Obeť módy?

Patríš k tým, čo sa chcú stať modelkami alebo skôr k tým, čo na módu kašlú a obliekajú sa po svojom?

Aké farby ti pristanú?

Farby prezradia o tebe veľa vecí. Na chvíľu sa vzdaj svojich obľúbených farieb, odhaľ črty svojej osobnosti, a vyber si z tých, ktoré nejviac ladia s farbou tvojich vlasov a so sfarbením pleti.

Brunetkám:

So snedou pleťou:

Smaragdovo zelená

jasná žltá

karmínovočervená

So  svetlou pleťou:

ľadovo modrá

Ryšavkám :

So snedou pleťou:

kaki zelená

šafranovo žltá

So svetlou pleťou:

zlatožltá

Blondínkam:

So snedou pleťou:

levanduľová

oranžovočervená

so svetlou pleťou:

svetlozelená

mätová.

Meter na krásu neexistuje!!!

Myslíš si , že ideálna kráska musí byť štíhla ako fazuľkový struk, s plavými vlasmi a azúrovomodrými očami? Mýliš sa ! V každej krajine vnímajú krásu odlišne. V severnej Afrike zbožňujú tukové vankúšiky, ktoré sa obzvlášť vynímajú pri brušnom tanci! V japonsku za vrchol krásy pokľadajú veľké lýtka a malé prsia! Takže aj chybyčky krásy môžu pôsobiť príťažlivo.

Aký štýl si zvoliť?

Snívaš o vlastnom štýle, o niečom absolútne svojskom? Isteže. Len nevieš, aký by mal byť? Pomúkam i niekoľko nápadov, ktoré ťa možno inšpirujú...

Vychytený:

Staré džínsy s vyšitými kvetmi doplň dlhorukávovým tričkom v kontrastnej farbe a naň si daj tielko (najlepšie farebné) . Nezabudni na vybíjaný opasok. V móde predsa udávaš smer a sliediš po doplnkoch, ktoré sú "in".

Umelecký:

Odvážne kombinuj farby, ktoré sa bijú: tmavomodré pančuchy, čierna sukňa s červenými bodkami a prúžkované tričko. Aby tvoj dômyselne rozstrapatený drdol vynikol ešte väčšmi, zapichni si doň drevené štetce. Ak máš dostatok odvahy na bláznivejší štýl, vymeň si zopár vecí s kamarátkami. Čím väčší mix, tým vuiac zábavy!

Odvážny

Vyskúšaj široké capri nohavice, k tomu blúzku a priliehavú vestu. Pohraj sa s harmóniou farieb a na hlavu si uviaž šatku  ktorá ladí s oblečením. Ručne vyrobená kabelka určite oživí túto kombináciu.

Romantický:

Sukne akoby vystrihnuté z čipkovanej nočnej košele, spodničky a biele živôtky ti zaručia , že každému , kto na teba pozrie, sa rozbúcha srdce. Na nohy si daj ľahučké balerínnky, bdelosť tváre zvýrazni jemným púdrom. Ako doplnok sa dokonale hodí perlový náhrdelník.

Orientálny:

Pohraj sa s vrstvami látok a rozmanitými motívmi. Viac vrstiev sa nodí k širokým nohaviciam. Na nohy si obuj drobné čínske balerínky, ktoré si môžeš sama povyšívať.

Safari:

To je ale účes! Zapleť si do vrkočov zelené alebo žlté stužky ako liany. K tomu zlaď kaki nohavice a maskáčové tričko.  Na zápästí ti nesmi chýbať náramok v tvare hada. Určite nezabudeni na oranžový klobúk.

Pripravila Simča :P....